פוד-טק
תעשיית הפוד-טק מספקת הזדמנויות חדשות לייצר מזון תזונתי באיכות גבוהה תוך שימוש במשאבים מעטים. תחום הפוד-טק כולל שימוש בטכנולוגיה בתעשיית המזון והחקלאות, עיבוד, אריזה, שימור והפצה של מזון, כדי לעזור לנו לייצר מזון איכותי, מגוון ובשפע.
חברות רבות בתעשיית המזון מנסות להבין איך תיראה צלחת האוכל שלנו וכיצד ייוצר המזון הזה. מאצות לחרקים ועד "בשר" מודפס בתלת מימד; מגינות גג ועד הידרופוניקה מקורה, האפשרויות הן אינסופיות.
בחממה, אנו עוסקים בפוד-טק במספר היבטים: גידול אצות מסוגים שונים, המשמשות הן לחלבון והן לתוספי תזונה שונים כגון אומגה 3, פיגמנטים ונוגדי חמצון. בכלל זה עוסקים תלמידי החממה בגידול אצות חד-תאיות כגון כלורלה, ננו-כלורופסיס והציאנו-בקטריה ספירולינה, ואצות רב-תאיות כגון אולווה וגרצילריה. גידול צמחי מים כגון "עדשת המים" העשירה בחלבון, וגידול וחקר פטריות.